För dig som är medlem

Som medlem får du låna studion utan kostnad vid fotograferingar för eget bruk. Vill man ta med sig utrustningen ut ur studion eller fotografera mot ersättning så måste man hyra den (700kr/dygn). Vi har olika bokningar för studio respektive utrustning. Vi har även en mobil fotobakgrund som vi hyr mot en kostnad av 400kr/dygn.

För att få boka studio eller utrustning måste man ha gått studiointroduktionskursen eller ha motsvarande erfarenhet av studioarbete.

För dig som inte är medlem

Om du inte är medlem (men är student, en sektion eller en föreningar vid LiU) och vill använda vår studioutrustning kan vi hyra ut vår studioutrustning. Att hyra studion kostar 700kr/dygn och man kan lägga till en valfri försäkring på 200kr/tillfälle, det kostar samma att hyra blixtkit samt att vi har ett fotobakgrundskit som vi hyr ut till en kostnad av 400kr/dygn. Vi kan inte tillhandahålla fotografer, men vi kan gärna vidarebefordra kontakt till våra medlemmar.

Hur gör man?

För att boka gör man det online, om det är mindre än 3 dagar kvar till dagen man vill boka så kan man kontakta styrelsen, styrelsen går att nå på styrelsen@linslusenlkpg.se. När man bokar online så kommer ett förfrågan skickas automatiskt till styrelsen som vi sedan väljer att godkänna när vi har något som kan ta hand om dig och din bokning. Bokningar bör man göra några dagar i förväg så vi har chans att hantera förfrågan. Din information vi behöver vid bokning är följande:

  • Namn.
  • Datum du vill boka studion.
  • Kan vara bra att ange mobilnummer ifall vi behöver kontakta er snabbt.
  • Övrig information som kan vara bra för oss att känna till.