Ny termin och aktiviteter i september

Ny termin har startat och Linslusen drar igång igen efter sommarens uppehåll! Vi kommer ha något av en introduktionshelg, mer om det lite längre ned.

Någon kanske reagerar på att texten är på svenska, och det är mycket riktigt en viss skillnad från de närmst gångna åren. Då vi haft mycket utbytesstudenter som varit medlemmar byttes språk i vår information till engelska, men styrelsen har beslutat att vi från och med nu (till årets slut) använder svenska istället. Vi är trots allt en svensk förening och google translate (samt liknande verktyg) fungerar relativt bra för den som föredrar andra språk.

Den 6e september kommer några av oss vara på Kalasmottagningen och det kommer finnas all möjlighet att ställa frågor och prata med oss där. 16e september (lördag) kommer vi hålla öppet hus och den 17e september (söndag) kommer vi hålla både studio-introduktion och fotovandring.

Det kommer komma ut separata inlägg här på hemsidan angående varje event och mer detaljerad information. Du kommer inte behöva vara medlem för att gå på våra event, och generellt sett är det ok att gå på 2 av våra event innan man väljer att bli medlem.