Studiointro september 2023

Vi kommer kl 13:00 den 17e september att arrangera en introduktion till vår studio på Rydsvägen 246. Denna introduktion kommer att hållas fler gånger och vi kräver att alla som använder vår studio har gått en introduktion. Till studiointroduktion rekommenderar vi att man tar med sig den kamera som man har tänkt att använda i studion, men det är inget krav. Vi kommer under studiointroduktionen först gå igenom de regler som gäller och därefter testa på att rigga/använda studion.  Det kommer även bli tid för lite “lek” för att testa att ta bilder.

Kamera som används i studion behöver kunna aktivera blixtarna. Aktivera blixtarna kan man göra genom att ha kontakter för detta på kameran (vanligen i blixtskon) eller genom att använda egen blixt för att aktivera de andra blixtarna. Den senare metoden är lite av en nödlösning och rekommenderas inte.

Till detta event är det lite begränsat om plats och vi tar därför bara in 8 deltagare. Anmäl därför ditt deltagande för att vara säker på att du får plats.