Fotofika oktober tema: höst

Photograph of a autumn leaf laying on the roof of a bike shed in Ryd Linköping taken on a rainy day in 2016
Autumn in Ryd 2016

Söndagen den 29e oktober kl 15:00 kommer vi arrangera terminens först fotofika i vårat fikarum på Rydvägen 246 då vi tycker oss uppmärksammat ett intresse för detta event. Temat kommer vara höst (fri tolkning) och vi tänker oss ca 3 foton per deltagare. Det går givetvis bra att komma med färre eller inga foton.

Vi tänker oss att fotografen för respektive foto får presentera fotot lite kort med en motivering till varför man valde fotot och lite tankar kring fotot. Efter varje foto kommer det finnas utrymme för övriga att kommentera fotot.

Hur vi löser insamlingen av foton rent tekniska är inte avgjort än, men information kommer i detta inlägg. Vi kommer även skicka ut denna information med e-post till de som redan anmält sig.

Då vi har en begränsad mängd platser och yta i vårt fikarum så har vi gjort bedömningen att det blir svårt om vi är fler än 10 personer. Vänligen anmäl ditt deltagande så vi vet hur många som kommer.

Tillägg: Foton kan laddas upp till Alexanders dropbox via denna länken https://www.dropbox.com/request/RawOAnkIAhZZa6hRS0sN