Studiointroduktion / Studio Introduction, 26/9 – 2016

På måndag 26/9 är det dags för höstens första studiointroduktion, kursen är obligatorisk för de som vill använda sig av studion. Då studiointroduktionen genomförs i studion är antalet deltagare begränsat, för detta tillfälle är deltagarantalet redan fyllt.
Anmäl dig till nästa studiointroduktion genom att skicka ett mejl till styrelsen@linslusenlkpg.se

On Monday, 09.26 is the time for autumn’s first studio introduction, the course is mandatory for those who want to use the studio. The studio introduction is carried out in the limited  area of the studio,  the number of participants is limited, for the occasion all the spots are already filled.
Sign up for the next studio introduction by sending an email to styrelsen@linslusenlkpg.se

_MG_4862