Månadsträff 8/2 – Tema: Fruset

Februari har anlänt, och nog trodde man att det skulle se lite annorlunda ut än vad det gör just nu, när man tittar ut genom fönstret. Kanske en aning vitare – en aning mer fruset. Nåväl, i brist på ordentlig vinter så får vi tillsammans ordna lite snö och kyla – i alla fall på bild! Ta därför med dig ett par av dina foton till temat ‘fruset’ till vår månadsträff och fotovisning nu på onsdag, så kan vi för en liten stund tro att det faktiskt ännu är vinter.

När? Onsdagen den 8e februari, kl 19
Var? Rydsvägen 246

In English

February is here, and one could think that it’d look quite different outsides, than it does right now. Perhaps a bit whiter – a bit more frozen. Well, in lack of a proper winter, we shall bring our own snow and cold – at least in pictures! Bring some photos fitting to the theme ‘frozen’ to our monthly meeting and photo viewing this Wednesday, so we can, for a little while, believe that it’s still winter.

When? Wednesday the 8th of February, at 19:00
Where? Rydsvägen 246

Fotograf: Cecilia Olsson

Fotograf: Cecilia Olsson