Närmsta aktiviteterna

Sommaren är slut och höstterminen har dragit igång i full fart. Linslusen har börjat terminen med att stå på Kalasmottagningen för alla nya studenter och haft en studiointro. Vi har fått in flera nya medlemmar och hoppas att det är ytterligare folk som blir intresserade då vi på onsdag har öppet hus för att visa våra lokaler. Gamla medlemmar är också varmt välkomna att komma och hänga och snacka om föreningen! Onsdagen efter följer en månadsträff med det framslumpade temat: otålig. Så ta tag i kameran och ge dig ut för att leta efter ett passande motiv, helt utefter egen tolkning utav ordet. Oktober månad börjar sedan med en studiointroduktion för de som tidigare inte gått den och resten får gärna sluta upp efter en halvtimme för att hänga i studion. Inte nog med det så kommer det snart även att hållas en kurs i analog fotografering men mer om de senare. De närmsta aktiviteterna är som följer:

Onsdag 20/9 19:00 – Öppethus
Onsdag 27/9 19:00 – Månadsträff med tema: otålig.
Måndag 2/10 19:00 – Studiointro (glöm inte att skicka ett mejl ifall du vill komma)

Alla aktiviteterna är i fikarummet/studion på Rydsvägen 246.

DSC09869

En bild från min sommar som jag tolkar som motsatsen till otålig. Foto: Rebecka Jonsson

Hoppas att vi ses och fota på!

/Styrelsen genom Rebecka
styrelsen@linslusenlkpg.se