Månadsträff – Tema “Reflektion”

Processed with VSCO

När: 25 september kl 18:30-20:00
Var: Rydsvägen 246, längst upp i trapphuset!
Terminens första månadsträff!
Dagens tema är reflektion. Ska du fånga en snygg reflektion i vågornas slag, eller ett ensamt reflekterande av en anhörig? Tolka fritt, plåta det och ta med resultatet på ett USB så tittar vi på dem tillsammans över fika! (Det går givetvis också att ta med bilder utanför temat, och du behöver inte vara medlem för att få delta!)
 
ENGLISH:
What: Monthly meetup – Theme “Reflection”
When: September 25th at 18:30-20:00
Where: Rydsvägen 246, top floor!
The first monthly meetup of this semester!
Todays theme is “reflection”. Are you going to capture a nice reflection in the bellowing waves, or a friend reflecting in her lonesomeness? Interpret it as you like, capture it and bring it on a USB and we’ll look at the results together with some fika! (You can of course bring some photos that doesn’t follow the theme, and you don’t have to be a member to participate!)