Fotofika november tema: “space”

Söndagen den 26e november kl 15:00 kommer vi arrangera fotofika i vårat fikarum på Rydvägen 246. Temat kommer vara “space” (fri tolkning) som skulle kunna innebära allt från rymden till negativt utrymme. Vi tänker oss ca 3 fotografier per deltagare. Det går givetvis bra att komma med färre eller inga foton.

Vi tänker oss att fotografen för respektive fotografi får presentera fotografiet lite kort med en motivering till varför man valde fotot och lite tankar kring fotot. Efter varje fotografi kommer det finnas utrymme för övriga att kommentera fotografiet.

Fotografier kan laddas upp till Alexanders dropbox via denna länken fram till och med fotofikat:
https://www.dropbox.com/request/ymCota415cGfZ0fOcMWV

Då vi har en begränsad mängd platser och yta i vårt fikarum så har vi gjort bedömningen att det blir svårt om vi är fler än 10 personer. Vänligen anmäl ditt deltagande så vi vet hur många som kommer.