Fotovandring Vinterljus 2023

Fredagen den 17e november Kl 19:00 samlas vi framför entrén till Dansens hus (ligger mellan Stadsbiblioteket och Domkyrkan ned mot Ågatan) för fotovandring. Det kommer vara mörkt och vi kan förvänta oss långa exponeringstider så kamerastativ rekommenderas starkt. Har man inget kamerastativ så kan man säga till (antingen i #fotovandring på vår Slack eller via email) så ser vi vad vi kan göra för att hjälpa till.

Rundan förväntas ta ca 2 timmar och vi kommer gå till de olika målen i nummerordning enligt https://www.linkoping.se/vinterljuskampanj/ljusverken/. Det blir en runda som börjar vid Dansens hus och slutar i Trädgårdsföreningen.

Anmälan är inte bindande och det går bra att komma utan anmälan, men det finns fördelar för den som anmäler sig. Vi kommer kommer vänta på de som anmält sig och gå när alla anmälda har kommit. Vi kommer även skicka epost med eventuell information som kan vara viktig till de som anmält sig, denna information kan t.ex. vara nummer på den som håller i eventet eller om eventet ställs in.

Det finns nu även kanalen #fotovandring på vår Slack som man kan gå med i för att prata om fotovandring och där medlemmar kan arrangera egna fotovandringar.