Kurs i bildleverans och kurs i fotohistoria kring manipulerade bilder med Anders från Moderskeppet

Kurs i bildleverans med Anders från modeskeppet, torsdagen 16/2 kl. 18.30

Brukar du sitta och fundera på vad du ska ha för upplösning på de bilder du levererar? Vad det ska vara för filformat? Vad är färgprofil och vilken färgprofil bör man ha? Du har nu chansen att få lära dig detta.  Den före detta liu-studenten Anders Jensen kommer på besök och berättar om allt detta och massa andra saker som man bör tänka på vid bildleverans. Anders jobbar på Moderskeppet som bland annat bedriver kurser inom foto. Bildleveranskursen kommer att hållas på Campus Valla i C-huset i sal, R43.

 

Kurs i fotohistoria kring manipulerade bilder, tisdagen 21/2 kl. 18.30. 

Anders Jensen besöker oss igen, denna gång för att hålla en kurs i fotohistoria. Har du någonsin funderat när man började manipulera bilder? Photoshop har inte alltid funnits, hur gjorde man innan dess? Anders kommer och besvarar dessa frågor och berättar historian i manipulerande av bilder. Även denna kurs kommer att hållas på Campus Valla i C-huset i sal, R43.

 

Foto: Cecilia Olsson

Foto: Cecilia Olsson