Månadsträff 10/5 – Tema: 1 Maj

April går mot sitt slut och maj, med förhoppningsvis varmare väder, väntar. Maj brukar kallas för blomstermånaden, den innehåller både Norges nationaldag och mors dag. Först kommer däremot första maj vilket passande nog är den här månadens tema. Ta med dig några bilder på temat 1 Maj till månadsträffen och bildvisningen den 10 maj. Det bjuds på fika och trevlig umgänge.

När? Onsdagen 10/5 kl 19:00.
Var? Fikarummet Rydsvägen 246.
Tema? 1 Maj.

In english

April runs towards its end and May, with hopefully warmer weather, awaits. May is usually called the flower month, it contains both Norway’s national day and Mother’s Day. First, however, comes the first of May, which is the theme of this month. Bring a few pictures on the theme first of May to our monthly meeting and photo viewing on May 10th. 

When? Wednesday 10/5 19:00.
Where? Our club room, Rydsvägen 246.
Theme? 1 May

SONY DSC

Fotograf: Rebecka Jonsson