MÅNADSTRÄFF 12/4 – TEMA: FÄRGGLATT

I år har vi fått en riktigt varm och härlig start på april. Månaden som medför så många fina saker. Färgen börjar återigen göra sig närvarande i vår fina natur och påsken är äntligen snart här igen! Vad symboliserar påsk bättre än färger! Ta därför med några färgglada bilder till månadsträffen och bildvisningen nästa onsdag.

När: 12/4 kl.19
Plats: Fikarummet, Rydsvägen 246.

In english

This year we received a really warm and lovely start to April. The month that brings so many nice things. The color is bringing some life in our lovely nature again and Easter is almost here again, finally! What is better symbolising Easter but colors! Bring a few colorful pictures to our monthly meeting and photo viewing next wednesday.

When: 12/4, at 19
Where: Our club room, Rydsvägen 246.

Fotograf: Martin bagler

Fotograf: Martin Bagler