Månadsträff – Tema “Grodperspektiv”

IMGP4486

Första månadsträffen för terminen!
Grodperspektiv, eller “Low-angle”, är när en fotar väldigt nära marken, vilket gör bilden mer snokande och motivet mäktigare. Hur kan du använda den effekten? Ska du fota en kompis i ståtlig utstyrsel? Ska du fota en insekt? Möjligheterna är oändliga, och för att ge er lite inspiration så delar jag en länk nedan där en Youtubeprofil visar lite exempel på hur proffsen använder sig utav denna vinkel!
När och var: 25 september kl. 18:30–22:00, Rydsvägen 246

OBS: Det här evenemanget är fritt för vem som helst att komma på!

English:
The first meetup of this semester!
Low-angle, or “Grodperspektiv” in Swedish, is when you shoot your picture close to the ground, which often makes the picture feel snoopy and the subject majestic. How will you use this effect? Will your friend pose with noble clothing? Will you shoot an insect? The possibilities are endless, and to give you some inspiration I’ll link a video down below. It’s a youtube profile who gives some examples of how the pros use this angle.
When and where: 25th of September at 18:30–22:00, Rydsvägen 246

OBS: This meetup is open for anyone, not just members!

Video essay about low-angle photography