Månadsträff – Tema “Färg”

IMGP2578

När: Ons 30 Oktober kl 18:30-20:30
Var: Rydsvägen 246, längs upp i trapphuset

Med höstens färgsprakande lövtäcke runt hörnet så kunde inte temat bli mycket bättre!
Denna månad är det färg (eller dess frånvaro) som gäller! Kan en använda färg för att skildra en stämning, eller till och med leda narrativet i bilden? Experimentera, och ta med resultatet på ett USB så bjuder vi på fika för besväret!

English:
What: Monthly meetup – theme: “Colour”
When: Wednesday, October 30th at 18:30-20:30
Where: Rydsvägen 246, top floor

With the colourful bed of leaves that comes with autumn, the theme couldn’t be more fitting!
The theme for this month is “colour” (or a lack thereof)! Kan you use colours to capture a mood, or even use it to tell a story? Experiment, and bring the result on a USB-drive in exchange for some fika!